On-line reklama, to sú aj PR články. Svojim zákazníkom môžete viac priblížiť váš tovar alebo služby a začať predávať. Články nájdu miesto na našom webe.
Životný osud

Životný osud


Mala som tesne po dvadsiatke. Bola som mladučká, no už som neštudovala. Pracovala som. Môj osud to zariadil tak, že som si našla partnera. Keďže môj predchádzajúci vzťah trval až štyri roky a potom sa pokazil, teraz som to chcela uponáhľať. Neľutujem to dodnes. Práve v mojom partnerovi som našla človeka, ktorému dôverujem. Je to obojstranné. Konáme ako jeden človek. Avšak v tej dobe som to nevedela. Po pár mesiacoch sme si povedali, že by sme chceli dieťatko. O dieťatko sme sa snažili a  aj sa nám to veľmi rýchlo podarilo. Až potom nastalo to, že sme to museli povedať našim rodičom. Oni boli šťastní, no kládli si veľmi dôležitú otázku.

Tehotenstvo

Musíte si nájsť bývanie, povedali nám. Predtým som už bývala v nájme s mojim otcom a tam by to proste nešlo. S dieťaťom sme potrebovali súkromie. Nájdenie vhodného bytu bolo pre nás fascinujúcim obdobím. Nasťahovali sme sa do prvého bytu, pretože bol pre nás ideálnym. Aj vybavenie hypotéky bolo pre nás jednoduché. Obaja sme mali stály príjem, ktorý bol kľúčový. Nastala svadba. Vydávala som sa, keď som bola v šiestom mesiaci tehotenstva. To však nebol vôbec problém. Bola som rada, že som to mala za sebou. Neľutujem, že som sa vydávala taká mladá. Vždy som túžila po skvelej rodine a skvelom partnerovi. Po narodení syna sa to však zvrtlo.

Svadba

Robili sme si rôzne naschvály, čo nám neprospievalo. Veľakrát to smerovalo k rozvodu, avšak vždy sme to nejako ustálili. Niekedy sme sa o tom aj porozprávali, inokedy sme mlčali. Avšak vychovávali sme nášho spoločného syna. To nám zabralo množstvo času. Toto obdobie nemám veľmi rada a nerada naňho spomínam. O pár rokov sme si povedali, že to ďalej takto nejde. No, nerozviedli sme sa. Dôverne sme si vysvetlili rôzne skutočnosti a zmierili sme sa. Začali sme celkom odznova. To bolo pre náš vzťah kľúčovým. Teraz si veľmi rozumieme a žijeme naozaj v nádhernom manželskom vzťahu. Pridali sme k nášmu synovi ešte jedného súrodenca a teraz sa snažíme vychovávať obidve naše deti. Je to námaha, no vždy si nájdeme čas aj na to, aby sa stále intímne zbližovali. V spálni by ste so svojim partnerom mali tráviť veľmi veľa času. Aj keď vám deti cez deň nedajú pokoj, večer je stvorený práve pre vás dvoch